Valentijns menu

 

Antipasti misto   

Een proevrij van diverse voorgerechten (vis, vlees en vega)

Brood  en tapenade

Primi 

Ravioli radicchio e speak  salsa di gorgonzola e noci

Verse ravioli gevuld met radicchio en spek saus, gorgonzola en walnoot.

 

Hoofdgerecht 

Filetto di merluzzo salsa di zafferano

In de pan gebakken kabeljauwfilet met saffraansaus

Geserveerd  met een heerlijke mix van groente

OF

 Stracotto di manzo  al tartufo nero.

Langzaam gegaard  rundvlees uit de oven met kruiden met zwarte truffelsaus.

Geserveerd met een heerlijke mix van groenten.

 

Desserts 

I due cuori (  2 harten)

Combinatie van een zwarte chocolade taart en witte chocolade mouse met mango saus.

 

Valentijns prijs pp. 39,50

Dit menu wordt koud geserveerd  met heldere instructie voor het opwarmen en opmaken van de chef.

Bestellen kan via reservering@gransasso.nl 

U kunt niet meer reageren