Van 11 t/m 16 februari

San Valentino / Valentijnsmenu

VOORGERECHT

– Prosciutto di tonno con crema di balsamico e valeriana

Ham van tonijn met een crème van balsamico en kleine valeriaan sla

Pasta

– Tortelli ripieni di ricotta e mandorle su crema di zucca

Huisgemaakte tortelli gevuld met ricotta kaas en amandelen
geserveerd op een crème van pompoen

Hoofdgerecht

– Filleto di merluzzo su letto di spinaci selvatici con slasa safferano

Kabeljauwhaas op een bed van gebakken wilde spinazie met een saus van wilde safraan

of

– Involtini di vitello con melanzane grigliate e pomodori
secchi salsa d’origano

Opgerolde scaloppina van kalf met gegrilde aubergine en zongedroogde tomaten
met een saus van wilde oregano uit Sicilië

Dessert

– Abbracci di cioccolato con sorbetto frutto della passione

Knuffeltje van chocolade geserveerd met een sorbet van passievruchten


Menuprijs: € 44,50 p.p. / 3 gangen € 38,50 p.p.

*Teveel gangen? U kunt ook per gerecht bestellen.
Inclusief een glas dessertwijn en koffie/thee.

U kunt niet meer reageren