Ons verhaal

Aan de voet van de kerk, midden in het centrum van Oud Rijswijk, vindt u gastvrijheid en warmte bij Italiaans restaurant Gran Sasso. Sinds 1993 kunt u bij ons terecht voor heerlijke gerechten en wijnen. Onze menukaart biedt een uitgebreide keuze aan gerechten met vlees, vis of pasta of pizza's. Alle vers bereide gerechten hebben de kenmerkende Italiaanse smaak en geur. Wij schenken diverse wijnen uit verschillende streken van Italiƫ. Ons vlotte personeel geeft u graag deskundig wijnadvies. Wij verwelkomen u graag in ons sfeervolle restaurant.

Feestje vieren

U kunt ook bij ons terecht voor het vieren van een feestje. Of u nu jarig bent, een borrel wilt geven of een afscheidsfeest hebt, voor alle gelegenheden verzorgen de hapjes en drankjes. Van lunch tot borrel en diner. Maximaal 50 personen.

Gaat u trouwen?

Wij serveren uw bruiloftsgasten een lunch of diner om nooit meer te vergeten. Heerlijke gerechten door de chef samen met u samengesteld. Dus voor een receptie of trouw diner kom je naar Italiaans restaurant Gran Sasso in Rijswijk

Naam

Naam

Kok

Angelo

Angelo

eigenaar-gastheer-kok

Naam

Naam

Kok