Menu Natale

Voorgerecht
Combinazioni di gamberi e salmone affumicato su crema di patate e cipolotti in agrodolce
Combinations of shrimp smoked zalm and on potato cream and sweet/sour onions
Combinaties van garnalen en gerookt zal op aardappel crème en zoetzure uitjes

Pasta
Tagliolini con tartufo nero e fonduta di Pecorino
Tagliolini with black truffle and cheese fondue
Tagliolini met zwarte truffel en kaas fondue

Of

Vis
Branzino gratinato con fungni porcini su crema di castagne
Sea bass with gratin whit mushroom and chestnut puree
Zeebaars gegratineerd met eekhoorntjesbrood op kastanje sauce

Of

Vlees
Costolette d’agnello in panatura di nocciole e salsa di vino nostrano
Lamb chops in premature hazelnuts and wine red sauce
Lamskoteletten in gepaneerd met hazelnoten een rod wijn saus uit onze tuin

Dessert

Mousse al cioccolato fondente su arance caramellate
Dark chocolate mousse on caramelized oranges
Chocolade mousse op gekarameliseerde sinaasappels

Menu € 58,50pp

Compleet met wijn /dessertwijn en koffie 88,50pp

 

 

U kunt niet meer reageren